Välkommen till vintertouren 2022/23!

Vintertouren är här igen! Om du är en av alla spelare som börjat senaste åren kanske du inte känner till vad vi gör. Vintertouren är en tour över vintersäsongen på banorna runt om Stockholm. Varje tävling ger poäng baserat på din placering och i tabellen (här på sidan) räknas de fyra bästa tävlingarna. Alla är välkomna oavsett vilken nivå man befinner sig på. Har du inte riktigt koll på regler finns det alltid någon att fråga.

Tävlingsformen i sig är som tidigare år, det vill säga:

Anmälan sker via Tjing (tidigare Spinn) och är möjlig från onsdagen före respektive tävling. Tjing förstår inte vårt poängsystem så tabellen som finns där gäller inte.
Betalning via Swish senast 9:45
Samling vid banans början ca: 9:50
Spelstart 10:00
Vi spelar 18 hål, gör om grupperna och spelar sen en runda till, oftast 9 hål Hur lång pausen mellan rundorna blir brukar avgöras på plats men tid för en fika/macka finns.

Kostnaden är tio kronor per deltagare (nästan gratis). En frivillig acepott på tio kronor finns också. Betalning sker via Swish. Inga prispengar delas ut vid de enskilda tävlingarna men till finalen köper vi lite kul priser för pengarna vi samlat ihop. Eftersom deltagarantalet brukar vara lägre på vintern än på sommaren spelar vi utan klassindelning.

Välkomna i vintermörkret!
/Janne