Välkommen till vintertouren 2020/21!

Vintertouren är tillbaka! Årets premiär kommer också att ersätta den uteblivna finalen från förra året. Kanske inte en optimal lösning men det bästa jag kan göra i dessa märkliga tider.

Ny bana för i år är niohålsbanan vid Erikslundskolan i Täby. Denna ersätter banan i Sätraskogen som just nu är reducerad till färre hål än vanligt på grund av kraftledningsbygge.

Tävlingsformen i sig är som förra året med skillnaden att vi, åtminstone till en början låter bli att samlas. Däremot vill jag att ni visar er för mig före start för att undvika grupper med folk som inte dök upp. Ni kan messa mig on ni inte ser mig.

Anmälan sker via Tjing (tidigare Spinn) och är möjlig från fredagen före respektive tävling.
Betalning via Swish senast 9:45
Spelstart 10:00
Vi spelar 18 hål, gör om grupperna och spelar sen 9 hål till. Undantag är Novembergolfen och finalen (båda på Kärsön) som spelas över 2 x 18 hål. Hur lång pausen mellan rundorna blir brukar avgöras på plats men tid för en fika/macka finns.

Kostnaden är tio kronor per deltagare (nästan gratis). betalning sker via Swish. Inga prispengar delas ut vid de enskilda tävlingarna men till finalen köper vi lite kul priser för pengarna vi samlat ihop. Eftersom deltagarantalet brukar vara lägre på vintern än på sommaren spelar vi utan klassindelning.

Värt att veta är också att Kärsöns vintergolf (Frysdiscen) numera spelas på söndagar för att få plats med fler deltävlingar. Novembergolfen och finalen spelas båda på lördagar och räknas i båda tourerna.

Välkomna i vintermörkret!
/Janne