Välkommen till vintertouren 2019/20!

Nytt för den här upplagan är att vi använder Spinn Discgolfs tjänster för att ta hand om scorehanteringen. Detta är samma system som på Mälartouren men en enklare variant av det, då tävlingarna inte är sanktionerade. Om detta är nytt för dig bör du redan i förväg skapa ett konto. Det är gratis och tar inte många minuiter.

Tävlingsformen i sig är den gamla vanliga men lätt modifierad:
Anmälan sker via Spinn och är möjlig från fredagen.
Betalning via Swish senast 9:45
Samling 9:50
Spelstart 10:00
Vi spelar 18 hål, gör om grupperna och spelar sen 9 hål till. Undantag är Novembergolfen och finalen (båda på Kärsön) som spelas över 2 x 18 hål. Hur lång pausen mellan rundorna blir brukar avgöras på plats men tid för en fika/macka finns.

Kostnaden är tio kronor per deltagare (nästan gratis). betalning sker via Swish. Inga prispengar delas ut vid de enskilda tävlingarna men till finalen köper vi lite kul priser för pengarna vi samlat ihop. Eftersom deltagarantalet brukar vara lägre på vintern än på sommaren spelar vi utan klassindelning.

Värt att veta är också att Kärsöns vintergolf (Frysdiscen) numera spelas på söndagar för att få plats med fler deltävlingar. Novembergolfen och finalen spelas båda på lördagar och räknas i båda tourerna.

Välkomna i vintermörkret!
/Janne